Nu a ajutat faptul că Eddy îi adusese descoperirile la Dr.

Nu a ajutat faptul că Eddy îi adusese descoperirile la Dr.

Acum au un studiu mai bun.

Pentru H1N1 în 2010, estimările pentru totalul deceselor directe și indirecte este de ~12.470, cu o gamă cuprinsă între ~8.870 și ~18.300. Cu siguranță mai puțin de 36.000. Ce zici de alți ani? Se pare că, la fel ca în mare parte din medicină, răspunsul este complicat și depinde de an și de tulpina circulantă a gripei. Unii ani sunt mai buni decât alții. Numărul estimat de decese anuale asociate gripei cu pneumonie și gripă subiacente pe grupe de vârstă — Statele Unite, 1976–77 până la 2006–07 cauza sezoanelor de gripă a fost de 6.309 decese pe an, cu un minim de 961 și un maxim de aproape 15.000 de decese, plus sau minus marja obișnuită de eroare.

Numărul estimat de decese anuale asociate gripei cu cauze respiratorii și circulatorii subiacente, pe grupe de vârstă – Statele Unite, sezoanele de gripă 1976–77 până la 2006–07 a fost în medie de 23.000 de decese, cu un minim de 3000 și un maxim de 48.000.

La fel ca în medicină, răspunsul depinde de faza „depinde”. CDC a folosit tehnici mai sofisticate și a găsit numere mai nuanțate. Când cineva afirmă că CDC se retrage de la numerele anterioare, știi că nu înțelege medicina sau epidemiologia și dorința constantă de a se îmbunătăți. Spre deosebire de majoritatea SCAM-urilor, care nu au adus aproape nicio îmbunătățire substanțială de la înființare. Desigur, nu poți îmbunătăți perfecțiunea. Sau creșteți înmulțind ceva cu zero.

Așa că ia vaccinul și evită o-așa-prostie-o-coccinum.

Autor

Mark Crislip

Mark Crislip, MD este specialist în boli infecțioase în Portland, Oregon, din 1990. Este fondator și  președintele Societății pentru Medicină bazată pe știință unde scrie pe blog sub numele de sbmsdictator.

Internetul a produs o revoluție în ceea ce privește informația. Acum, oamenii de oriunde, oricând, pot găsi aproape orice informație pe care o doresc, atâta timp cât au o conexiune la rețeaua globală și nu sunt suficient de nefericiți să trăiască într-o țară care cenzurează puternic conexiunile la internet care vin. , oricine își poate pune opinia oricând pe internet și ar putea fi citită de oameni de cealaltă parte a planetei. De exemplu, mă uimește continuu că vorbele mele de aici sunt citite de oameni din Australia și Noua Zeelandă, precum și din Europa și aproape de orice alt continent. Înainte de internet, nu aș fi atins vreodată măsura actuală a statutului de celebritate minoră (și mă refer la minor). Acum, cu destule scrise bune (sper) și câteva link-uri din unele surse populare, și îmi pot face părerea cunoscută în întreaga lume.

Partea întunecată a acestui lucru este că manivelele își pot face, de asemenea, opiniile cunoscute la nivel mondial și, prea frecvent, sunt mult mai buni la asta decât sunt scepticii. De exemplu, chiar acest blog a folosit un șablon WordPress generic, vanilie pentru cel mai mult timp, actualizându-l doar acum câteva luni. Între timp, site-urile web ca NaturalNews.com sunt echipate cu cele mai recente și mai bune accesorii web, cu videoclipuri. O altă problemă cu democratizarea informațiilor este că acum există ceea ce îmi place să numesc „meme zombie”. În lumea șarlamănească și a pseudoștiinței, acestea sunt afirmații pseudoștiințifice de pe internet care nu mor niciodată, oricât de des sunt infirmate. În general, astfel de meme/reclamații apar, fac tam-tam, sunt respinse și apoi dispar. Apoi, câteva luni (sau chiar un an sau doi) mai târziu, ceva se va întâmpla să-i învie. Poate că este un mortian neștiutor care incinerează rămășițele unei astfel de meme zombie în timpul unei furtuni și lasă tot ce a înviat meme-ul mort, în primul rând, să pătrundă în pământul unui cimitir de meme moarte. Poate a implicat injectarea unui fluid strălucitor în cadavrul memei. Cine știe? Cui îi pasă atât de mult? Tot ce știu este că aceste meme-uri cu zombie continuă să apară iar și iar ca și cum ar fi noi.

Acum că World Wide Web (cel puțin așa cum îl știm noi, în forma sa care poate fi navigată grafic) se apropie de cea de-a douăzecea aniversare, avem acum suficientă perspectivă pentru a vedea aceste lucruri. Steve Novella a subliniat o meme zombie chiar zilele trecute despre MMR, la fel ca o anumită persoană binecunoscută acestui blog. Chiar ieri am observat o altă dintre aceste meme-uri cu zombie care se ridică din nou din morți pentru a se ospăta cu creierul celor vii și, astfel, să-i facă și ei năuci. (Cel puțin, acesta este scopul învierii lor continue.) Acesta a apărut la acel depozit online al tuturor lucrurilor șarlatane, NaturalNews.com, într-o postare a lui Mike Adams însuși intitulată Dezvoltatorul de vaccin Merck admite că vaccinurile conțin în mod obișnuit viruși cancerigeni ascunși derivati de la maimute bolnave. Alte versiuni ale acestui meme apar din când în când cu titluri precum CDC admite că 98 de milioane de americani au primit vaccin antipolio într-un interval de 8 ani când a fost contaminat cu virusul cancerului.

Să ne scufundăm, da?Maurice R. Hilleman este un gigant puțin cunoscut în istoria vaccinurilor în secolul al XX-lea, care a dezvoltat 36 de vaccinuri, mai multe decât orice alt om de știință din istorie, dintre care opt sunt încă folosite astăzi. El a avut atât de mult succes încât a fost creditat că a salvat mai multe vieți decât orice alt om de știință medical al secolului al XX-lea. În consecință, este destul de ciudat să vezi că numele lui este o parte atât de importantă a primei meme zombie antivaccină despre care voi discuta, despre care Mike Adams l-a promovat chiar ieri. Ca articol însoțitor la NaturalNewsTV, el are un videoclip, cu text suprapus care spune: „Toate vaccinurile conțin ADN, ARN și proteine ​​străine care pot provoca alergii și boli autoimune de la bacterii, ciuperci, drojdie, ser fetal bovin, țesuturi de rinichi de maimuță. , metale toxice, mercur și aluminiu, MSG și conservanți pentru cadavre formaldehidă și formol.” Nu se poate să nu chicotească și să noteze că formol este formaldehidă într-o soluție tampon neutră. Ele sunt practic același lucru.

Oricum ar fi, haideți să vedem ce pretinde Adams, împreună cu multe alte manivele:

Dacă nu ați realizat încă adevărul despre modul în care vaccinurile conțin viruși cancerigeni ascunși, pregătiți-vă să fiți șocați de recunoașterea pe care urmează să o auziți. Cu zeci de ani în urmă, unul dintre cei mai importanți oameni de știință în domeniul vaccinurilor din istoria industriei vaccinurilor – un om de știință Merck – a făcut o înregistrare în care a recunoscut deschis că vaccinurile administrate americanilor erau contaminate cu leucemie și viruși cancerigeni.

Auzind această recunoaștere, colegii săi (care sunt și ei înregistrați aici) izbucnesc în râs și par să creadă că este hilar. Apoi, ei sugerează că, deoarece aceste vaccinuri sunt testate pentru prima dată în Rusia, efectele lor secundare vor ajuta SUA să câștige Jocurile Olimpice, deoarece sportivii ruși vor fi cu toții „încărcați cu tumori”.

Pentru înregistrare, acesta este același vaccin care a fost administrat la zeci de milioane de americani și promovat de guvern. Până în prezent, oamenii încă poartă acești viruși ascunși de cancer, care s-au dovedit a fi o binefacere pentru industria cancerului.

Se observă că acest articol cel mai recent al lui Adams este aproape de o republicare literală a unui articol de acum doi ani al lui Adams. Regurgitează afirmația conform căreia SV40 care a contaminat câteva loturi timpurii de vaccin antipolio la sfârșitul anilor 1950 a fost cauza „epidemiei de cancer”. Alte variante ale acestei afirmații sunt că vaccinul antipolio a fost responsabil pentru crearea SIDA. Prima este o distorsiune și o exagerare; al doilea este și mai rău.

Înainte de a discuta conținutul real al interviului, trebuie să remarc că se pare că acesta a fost găsit de un bărbat pe nume Leonard Horowitz, care este citat pe Whale.to că a spus: „Cea mai mare minciună spusă vreodată este că vaccinurile sunt sigure și eficiente. ” Pe o pagină Whale.to dedicată lui Horowitz, aflăm că Horowitz este un teoretician al conspirației de clasă mondială care a scris articole precum Big Pharma/Lancet Scam: Vaccine-Autism Link Denied (coautor cu Mike Adams însuși!), Watchdog Groups Say Death Toll De la sumele de vaccinuri până la scrisoarea chirurgului general de „genocid” în USA Today atacată și viruși emergenti: SIDA & Ebola. Natură, accident sau intenționat? (un interviu credul cu Gary Null). Site-ul său, Tetrahedron Publishing Group, este plin de articole similare și scoate, de asemenea, argint coloidal, în timp ce propriul său site îl prezintă drept „Umanitar, Clinician, Profet, Savant și Natural Healer Advances Global Healing”. Pe celălalt site al său, Crucea Roșie Americană, Horowitz atacă Crucea Roșie și se auto facturează astfel:

Dr. Len Horowitz, autoritate cunoscută la nivel internațional în domeniul sănătății publice și al bolilor emergente, și prezentatorul emisiunii radio sindicalizate la nivel național „The Insight Hour”, explorează cea mai întunecată latură a medicinei bazate pe medicamente, inclusiv uciderea în masă și otrăvirea oamenilor pentru profit și politică.

Acest lucru m-a condus la The Insight Hour cu Dr. Leonard Horowitz și Stacy Kane și la un efort al acestuia numit LOVE528, pe care el îl reprezintă ca fiind esențial pentru „matricea matematică muzicală a creației”. Horowitz are chiar și o intrare sfințită în Encyclopedia of American Loons, care descrie toată lățimea lui woo, la fel ca și intrarea lui Wikipedia. El este, de asemenea, cunoscut pentru publicarea unui articol în Ipotezele medicale intitulat Poliomielita, hepatita B și SIDA: o teorie integrativă asupra unei posibile pandemii induse de vaccin.

În primul rând, ar fi de ajutor să știm când a fost realizat acest interviu. Evident, trebuia să fie înainte de 2005, pentru că acela este anul în care Hilleman a murit la vârsta de 85 de ani. Am căutat puțin pe Google și se presupune că această înregistrare ar fi tăiată dintr-o producție a istoricului medical Dr. Edward Shorter, realizată pentru PBS WGBH în Boston. Nu găsesc videoclipul online, dar există o carte de Shorter intitulată The Health Century: A Companion to the PBS Television Series, care a fost publicată în 1987. Așa că, probabil, acest interviu cu Hilleman a avut loc probabil cândva în anul sau doi. înainte de asta, ceea ce este informativ prin faptul că ne spune că teoria conspirației conform căreia vaccinul antipoliomielită a fost originea SIDA are cel puțin 25 de ani. Nu e de mirare că continuă să apară iar și iar. Glumele despre cauzalitatea cancerului de către vaccin indică faptul că, în mod similar, ideea că primele loturi de vaccinuri antipoliomielitei au fost contaminate cu SV40 a existat în anii 1980. În orice caz, acest material găsit a fost luat de Horowitz și țesut într-o opusă de conspirație a unui film intitulat În minciunile în care avem încredere: CIA, Hollywood și Bioterorismul. (Segmentul complet începe imediat după marcajul de 2 ore.)

În orice caz, acesta pare să fie „cotația de bani” pe care mișcarea antivaccină îi place să o citeze:

Dr Edward Shorter: Spuneți-mi cum ați găsit SV40 și vaccinul antipolio.

Dr Maurice Hilleman: Ei bine, asta a fost la Merck. Da, am venit la Merck. Și urma să dezvolt vaccinuri. Și aveam viruși sălbatici în acele zile. https://produsrecenzie.top/ Îți amintești de virusurile rinichilor maimuțelor sălbatice și așa mai departe? Și în cele din urmă, după 6 luni, am renunțat și am spus că nu poți dezvolta vaccinuri cu aceste blestemate de maimuțe, am terminat și dacă nu pot face ceva, o să renunț, nu o să încerc. Așa că m-am dus să-l văd pe Bill Mann la grădina zoologică din Washington DC și i-am spus lui Bill Mann: „Uite, am o problemă și nu știu ce naiba să fac”. Bill Mann este un tip cu adevărat inteligent. Am spus că aceste maimuțe proaste o ridică în timp ce sunt depozitate în aeroporturi în tranzit, încărcare, descărcare. El a spus, foarte simplu, mergi înainte și scoți maimuțele tale din Africa de Vest și iei African Green, adu-le la Madrid, descarcă-le acolo, nu există alt trafic de animale acolo, zboară-le în Philadelphia și ridică-le. Sau zboară-le în New York și ridică-le chiar din avion. Așa că am adus verzi africani și nu știam că importam virusul SIDA la acea vreme.

Diverse voci de fundal:… (râsete)… voi ați introdus virusul SIDA în țară. Acum știm! (râsete) Aceasta este povestea adevărată! (râsete) Ce nu va face Merck pentru a dezvolta un vaccin! (râsete).

Dacă ascultați interviul propriu-zis (în jurul orei 14:15), veți vedea că este foarte clar că Hilleman, evident conștient de teoriile conspirației care susțin că virusul SIDA derivat din virus a folosit pentru a face vaccinul antipoliomielitei timpuriu, făcea o glumă și că cei din cameră în timpul interviului și-au dat seama că este o glumă. De aceea au râs. Ei râdeau de teoreticienii conspirației. Acele afirmații au existat în mod clar la mijlocul anilor 1980, chiar în apogeul epidemiei de SIDA, înainte de a exista multe în calea unui tratament eficient. Deci această parte a interviului a fost tăiată din emisiune. Ne-am întrebat cât de mult a mai fost tăiat din spectacol, având în vedere că, în general, doar o fracțiuni din filmarea totală ajung în orice documentar. (Îți amintești dr. Jay Gordon plângându-se despre felul în care interviul său extins fusese tăiat complet din documentarul PBS The Vaccine War?) În orice caz, Shorter, cu greu „ascunzând” filmările, le-a depus pe toate în Biblioteca Națională de Medicină, unde este disponibil tuturor. Așa a găsit-o Horowitz și a decis că Hilleman a făcut glume este „dovada” că într-adevăr „a adus virusul SIDA în SUA”, așa cum susține această postare.

Deci, care este povestea reală? Este într-adevăr adevărat că, la sfârșitul anilor 1950, loturi de vaccin antipoliomielită au fost contaminate cu un virus al maimuței cunoscut sub numele de SV40, care înseamnă „Simian Vacuolating Virus 40” (de aici și mențiunea lui Hilleman despre „afurisitul de agent de vaculare pe care îl avem”) sau „Virusul Simian 40”. Era al 40-lea virus simian pe care Hilleman îl descoperise, de unde și numele. Vaccinurile antipoliomielitei dezvoltate de Jonas Salk și Albert Sabin în anii 1950 au fost făcute prin creșterea virusului poliomielitei în celule renale derivate de la maimuțele rhesus asiatice (de unde și referirea la celulele renale ale maimuței). Vaccinul împotriva poliomielitei lui Salk a fost un vaccin ucis, în care particulele virale au fost inactivate cu formaldehidă și virusul ucis a fost injectat pentru a produce un răspuns de anticorpi împotriva virusului poliomielitei care ar putea preveni infectarea cu virusul poliomielitei viu. Conținea foarte puțin SV40, deoarece formaldehida a inactivat și SV40. Virusul lui Sabin, pe de altă parte, a fost un vaccin cu virus viu și a fost mai puternic contaminat cu SV40.

În 1959, un cercetător de la National Institutes of Health pe nume Bernice Eddy a observat că celulele rinichilor de maimuță mureau fără o cauză evidentă. (Rețineți că ea a fost, de asemenea, un jucător esențial în incidentul Cutter, în care a descoperit că vaccinurile fabricate de Cutter Laboratories aveau virus poliomielita viu în ele.) Ea a făcut extracte din celule și le-a injectat sub pielea a 23 de hamsteri nou-născuți; în decurs de nouă luni, 20 dintre ei au dezvoltat tumori mari. Între timp, Hilleman și colaboratorul său Ben Sweet au izolat virusul responsabil și au descoperit că SV40 a fost găsit atât în ​​vaccinul Sabin, cât și în cel Salk. Nu a ajutat faptul că Eddy a adus descoperirile ei Dr. Joseph Smadel, șeful diviziei de biologice a NIH, care a făcut o mare greșeală și a respins tumorile drept „bulgări inofensive”.

Până în 1961, a existat o îngrijorare semnificativă în rândul oficialilor Serviciului de Sănătate Publică din SUA, deoarece s-a constatat că până la o treime din vaccinurile antipoliomielitei erau contaminate. Drept urmare, deși nu existau dovezi în acel moment că SV40 ar fi dăunător pentru oameni, s-a ordonat ca producătorii să găsească o modalitate de a elimina SV40 din toate vaccinurile viitoare, ceea ce au făcut cu promptitudine.