Roka Eyewear Review 2022: Какво да знаем

Roka Eyewear Review 2022: Какво да знаем

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Roka е бутиков онлайн търговец на дребно, който предлага очила, слънчеви очила, предпазни очила и други. Компанията приспособява продуктите си за очила към спортисти и тези с активен или на открито начин на живот.

Тази статия преглежда всичко, което човек трябва да знае за Roka и неговите продукти за очила. Също така изброяваме някои алтернативни марки очила и отговаряме на някои често задавани въпроси за Roka.

Какво е Roka?

Според уебсайта на ROKA компанията започва в Остин, Тексас, през 2014 г. Двама плувци стартираха марката в опит да създадат очила, предназначени за оптимално спортно представяне.

Roka инженери инженери Проектира всички продукти, достъпни за закупуване на уебсайта на ROKA. Уебсайтът разполага с очила за мъже, жени и деца, плюс слънчеви очила и защитни очила, всички предназначени за производителност.

продуктите за очила на Roka разполагат с ултра-лек найлонов материал. Компанията твърди, че дизайните му:

 • са почти устойчиви на падане и няма да се изплъзват лесно от лицето
 • са леки
 • Съпротивлявайте се , и химикали
 • издържа на движението
 • Избягвайте точки на налягане

Roka продава продуктите си директно на купувача, което означава, че няма компания между компанията Това може да бележи цените. Този модел на продажби дава възможност на компанията да поддържа по -достъпен продукт.

В допълнение към своя уебсайт, компанията има магазин на Amazon, където хората могат да намерят много от своите продукти.

плюсове и минуси

PRO

 • 2-годишна гаранция за повечето покупки
 • 30-дневна политика за връщане на продукти без рецепта
 • Директният търговец на дребно, не използва търговци на трети страни

cons

 • Невъзможност за автоматично закупуване чрез застраховка
 • невъзможност за връщане на очила за рецепта
 • Гаранция, която не покрива Нормално износване

Отзиви и репутация

По -доброто бизнес бюро (BBB) ​​дава на ROKA A+ рейтинг, възможно най -високата оценка. Понастоящем Roka в момента не е акредитиран с BBB. Той има три оплаквания и притежава 1,5-звездна оценка от възможни пет звезди.

Amazon Reviews дава предимно положителни отзиви, като повечето продукти получават 4 звезди или повече.

Roka Products и услуги

Уебсайтът на ROKA предлага голям избор от продукти и включва три широки категории очила. Това са:

 • Очила: Със стилове за мъже, жени и деца, Roka предлага прогресивни лещи, читатели и защитни очила.
 • Слънчеви очила: Предлагането на слънчеви очила на Рока включва различни Стилове и рецепти, заедно със специфични за дейността сортове.
 • Сините светлинни блокиращи очила: Очилата за рецепта и неписи на Roka могат да блокират синята светлина, излъчвана от слънцето и някои електронни устройства. Американската академия по офталмология обаче не препоръчва да се използва лещи за блокиране на синя светлина поради липсата на доказателства за тяхната ефективност.

Другите елементи на Roka включват:

 • Чанти
 • Очилки
 • Wetsuits
 • Различни обучителни костюми и оборудване

Компанията предлага и онлайн тест за визия, наречен „видимо“. Тестът отнема около 10 минути. Той може да предостави на човек актуализирана рецепта за очила.

Научете как да интерпретирате рецепти за очила тук.

изпитания в дома

Roka предлага опити за дома За някои от очилата с рецепта, което позволява на човек да ги опита известно време, преди да се ангажира с покупка.

Домашният процес включва такса, която се възстановява, ако лицето закупи очилата в рамките на 30 дни.

Застраховка

Дружеството понастоящем не работи със застрахователни компании за директно таксуване. Въпреки това, той предоставя разписка, която човек може да използва, за да подаде иск за възстановяване от застрахователния си доставчик.

Човек трябва да се консултира със своя застрахователен доставчик, за да види доколко планът им ще допринесе за покупката. Някои политики може да не покриват повече от основните лещи.

Колко струват очилата за очила на Roka?

Началните цени за очилата на Roka са както следва:

 • Слънчеви очила от $ 165
 • Очни очила от $ 215
 • Blue Light Blue -Bloing Blue Light от $ 145

Хората, които купуват очила за рецепта, също могат да изберат да плати техните здравни спестявания или гъвкави разходи.

Как да купите от Roka

Когато купува от ROKA, човек трябва да има готови текущи и валидни рецепта, за да може да въведе информацията за заявка.

Тези, които се нуждаят от нова рецепта или които искат да опитат видимо, могат да използват услугата, за да актуализират рецептата си. Има малка такса за тази услуга.

При закупуване на очила Roka, човек, нуждаещ се от рецепта, избира дали иска прогресивни или единични лещи. Те могат да избират от различни материали на обектива, вариращи от стандартни до ултра тънки и леки. Те могат също да изберат опции за защита от синя светлина или преходни лещи.

човек може след това да качи рецептата си, да използва видимо, за да създаде нов или да избере опция за изпращане на рецептата по -късно.

Гаранции и политики за връщане

ROKA не позволява възвръщаемост на очила с рецепта. Те обаче предлагат 30-дневен пробен период за слънчеви очила без рецепта.

Човек трябва да прегледа пълната политика на компанията преди закупуване.

Roka предлага 2-годишна гаранция за повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от повечето от по-голямата част от неговите продукти. Гаранцията включва проблеми със строителството или материалите.

Гаранцията за продуктите за очила не покрива следното:

 • Изгубени или откраднати елементи
 • Нормално износване, като драскотини или вдлъбнатини
 • Увреждане поради злоупотреба с артикули, злополуки или небрежност
 • Увреждане поради химикали

Човек трябва да прочете пълната гаранционна политика на Roka, преди да закупи продуктите си на продуктите си.

Научете повече за закупуването на очила онлайн тук.

Алтернативи на Roka

Roka предлага очила за рецепта и без рецепта както за ежедневна употреба, така и за спортни дейности. Човек обаче може да се интересува от разглеждане на други опции.

Следните са някои алтернативи на ROKA:

 • Warby Parker: Тази компания предлага персонализирани дизайни и обективи директно на потребителите, но не се грижи конкретно за спортистите. Уебсайтът предлага контактни лещи, очен изпит и услуга за домашно изпробване. Прочетете повече за Warby Parker тук.
 • : Тази компания предлага слънчеви очила и сноуборди, които се конкурират с активните линии на Roka. Повечето продукти се предлагат със собствена технология за шарнири, за да се поберат на всички размери на главата и форми на ушите.
 • MVMT: Тази компания предлага персонализирани дизайни за слънчеви очила и очила. Марката продава слънчеви очила, сини светлинни очила, ръчни часовници и бижута.
 • Zenniopticals: Zenni предлага широка гама от очила и слънчеви очила за възрастни и деца, започвайки от под 10 долара. Техният обхват включва най -тънките лещи с рецепта, прогресисти и очила за четене, в различни форми и цветове. Научете повече за Zennioptical тук.
 • : Тази компания осигурява очила, слънчеви очила, контактни лещи, замени на лещи и очни изпити. Повечето продукти идват от големи търговски марки, включително Michael Kors, Versace и Ray-Ban. Научете повече за Lenscrafters тук.

Таблица за сравнение

По -долу е преглед на това как ROKA се сравнява с горните алтернативи.

tr>

th> очни изпити

здраве на очите и подходящи прегледи

здравето на очите е неразделна част от цялостното здраве на човек. Хората трябва да планират редовни срещи с очен лекар, за да проверят здравето и зрението си на очите.

Някои хора са изложени на повишен риск от очни заболявания или лошо здраве на очите. Те ще изискват очни изпити по -често.

Хората, които трябва да имат по -чести изпити, включват тези, които:

 • Носете контактни лещи
 • Имайте очна инфекция или нараняване
 • Имайте фамилна анамнеза за очни заболявания
 • Имайте диабет
 • Имайте високо кръвно налягане

Американската оптометрична асоциация препоръчва zenidol най ниска цена следните графици за тестване на очите Според възрастта и риска:

Таблица>

Всеки с рискови фактори за очно заболяване трябва да се консултира с очен лекар, за да установи подходящ график за посещенията си.

Ползи от проверка на очите

Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (CDC) посочват, че редовните очни прегледи играят важна роля за откриване на ранни признаци на няколко очни заболявания.

Някои условия, че редовните очни изпити могат да помогнат да се открият, включват:

 • Макулна дегенерация, свързана с възрастта: постепенна загуба на централно зрение поради естествено стареене.
 • замъгляване на обектива, което причинява замъглено зрение и евентуална загуба на зрение.
 • Глаукома: група състояния, които без лечение могат да причинят увреждане на зрителния нерв.
 • Диабетна ретинопатия: индуциран от диабет. Увреждане на кръвоносните съдове в гърба на очите, което може да доведе до слепота.

предупреждава

хората трябва да използват предпазливост при използване на услуги за подновяване на рецепта (PRSS) като такива като видимо. Докато PRSS може да работи добре за хора с по-ниски рецепти и тези, които са с по-нисък риск от развитие на очни заболявания, те не трябва да заемат мястото на редовни и изчерпателни лични очни изпити.

, {& quot;@type & quot;: & quot; Въпрос & quot;, "Име": "Какво прави рока очила различно от конкурентите? ; Текст ":" Roka продава директно на потребителите, без средни лица. Това означава, че няма дистрибутори, които да увеличат цената на продуктите.

warby parker
Очила за домашно пробиване Да Да не no не не
контактни лещи не да не не не Да
не да не не не Да
се грижи за спорт да не Да Не да да
Безплатна доставка Да, за поръчки над $ 150 Да Да, за поръчки над $ 150 Да не Да

Безплатни връщания не Да не Да, за поръчки над $ 50 Не, таксите за доставка не се възстановяват Да, с изключение на персонализирани очила за рецепта
гаранция 2 години 6 месеца Живот, с изключение на персонализирани поръчки 2 години 30 дни 30 дни
, когато са с нисък риск , когато са с висок риск
18–39 години поне на всеки 2 години поне всяка година
40–64 години поне на всеки 2 години поне всяка година
65 години и по -високи Всяка година Поне всяка година

Contents